Menu

Aftrap voor Verkiezing Beste Binnenstad 2015-2017 in Dordrecht

De finalisten van de Verkiezing Beste Binnenstad 2015-2017 zijn al even bekend. In de categorie grote binnensteden strijden Dordrecht en Rotterdam om de titel en in de categorie middelgrote binnensteden gaan Gouda en Roermond de strijd met elkaar aan.

 

Het Platform Binnenstadmanagement biedt in samenwerking met de hoofdpartners Avontuur en NS iedere finalist van de Verkiezing Beste Binnenstad 2015-2017 een banier aan. De symbolische aftrap voor de verkiezing heeft in Dordrecht plaatsgevonden. Onder ruime belangstelling van het lokale bedrijfsleven is op het station in Dordrecht de eerste banier onthuld door de voorzitter van het Platform Binnenstadsmanagement, Felix Wigman, en Wethouder Piet Sleeking.

 

Op de stations van alle finalesteden is een banier geplaatst waarop is vermeld dat de stad een finaleplek heeft bemachtigd in de Verkiezing Beste Binnenstad 2015-2017.

 

Op 8 oktober zal de jury van de Verkiezing Beste Binnenstad een bezoek brengen aan Dordrecht en Rotterdam. Daarnaast zal zij op 9 oktober een bezoek brengen aan de finalisten in de categorie middelgrote binnensteden: Gouda en Roermond. Hierbij krijgen de finalisten de mogelijkheid om de jury te overtuigen en de meest positieve ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar te laten zien.

Op basis van de motivatie én het bezoek aan de stad kiest de jury de winnaar van de Verkiezing Beste Binnenstad 2015-2017. De winnaar wordt 18 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in Den Haag bekend gemaakt. De Verkiezing Beste Binnenstad vindt iedere twee jaar plaats.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij het Platform Binnenstadsmanagement of kunt u kijken op www.debestebinnenstad.nl