Menu

Lokale en landelijke media besteden aandacht aan de Beste Binnenstad

Op 18 november jl. zijn de winnaars van de Verkiezing Beste Binnenstad 2015-2017 bekend gemaakt. Rotterdam en Gouda gingen met deze mooie titel naar huis.

 

Dit bericht is zowel in lokale als landelijke media breed opgepakt. Hieronder treft u een overzicht aan van de nieuwsberichten over de winnende steden.

 

Rotterdam en Gouda hebben beste binnenstad (AD)

De komende twee jaar mag Rotterdam zich de beste grote binnenstad van Nederland noemen, op de voet gevolgd door Gouda die de titel beste middelgrote binnenstad mag dragen. Dit maakte het Platform Binnenstadmanagement woensdag bekend in Den Haag.

Kijk op de website van het AD voor het volledige artikel.

 

Rotterdam twee jaar ‘beste binnenstad van Nederland’ (Metronieuws)

Rotterdam mag zich twee jaar lang de beste grote binnenstad van Nederland noemen. Dat is woensdagmiddag bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst in Den Haag. Volgens de jury loopt ‘de visie van Rotterdam als een rode draad door de stad, waardoor ze boven haar eigen ambities uitstijgt’. In de finale werd Dordrecht verslagen.

Kijk op de website van Metronieuws voor het volledige artikel.

 

Rotterdam en Gouda hebben beste binnenstad (Telegraaf)

De komende twee jaar mag Rotterdam zich de beste grote binnenstad van Nederland noemen. Dit maakte het Platform Binnenstadmanagement woensdag bekend in Den Haag.

Kijk op de website van de Telegraaf voor het volledige artikel.

 

Rotterdam heeft Beste Binnenstad (Vastgoedmarkt)

De binnenstad van Rotterdam mag zich de komende twee jaar de Beste Binnenstad van Nederland noemen. Deze prijs heeft Rotterdam woensdag 18 november in ontvangst genomen.

Kijk op de website van Vastgoedmarkt voor het volledige artikel.

 

Gouda heeft beste binnenstad van Nederland (Omroep West)

De beste binnenstad van Nederland ligt in Gouda. De stad moest het in de categorie middelgrote steden opnemen tegen het Limburgse Roermond. Volgens de jury is Gouda een zeer verrassende en bruisende stad. Gouda mag de titel twee jaar lang dragen.

Kijk op de website van Omroep West voor het volledige artikel.

 

Rotterdam en Gouda 'Beste Binnenstad 2015' (Gemeente.nu)
Rotterdam mag zich de komende twee jaar 'Beste Binnenstad van Nederland' noemen. Rotterdam liet in de categorie 'grote binnensteden' Dordrecht net achter zich.

Kijk op de website van Gemeente.nu voor het volledige artikel.

 

Gouda uitgeroepen tot Beste Binnenstad (Goudse Post)
Gouda is door het Platform Binnenstadsmanagement en haar partners uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2015-2017 in de categorie middelgrote steden. De jury heeft deze titel op woensdag 18 november  aan Gouda toegekend. De titel heeft een positieve uitstraling op de stad en sluit goed aan op de Stadsmarketing van Gouda, waarin de focus op de binnenstad ligt.

Kijk op de website van de Goudse Post voor het volledige artikel.

 

Rotterdam en Gouda hebben beste binnenstad (De Gelderlander, Twentse Courant Tubantia, Provinciale Zeeuwse Courant en Eindhovens Dagblad)
De komende twee jaar mag Rotterdam zich de beste grote binnenstad van Nederland noemen, op de voet gevolgd door Gouda die de titel beste middelgrote binnenstad mag dragen. Dit maakte het Platform Binnenstadmanagement woensdag bekend in Den Haag.

Kijk op de website van De Gelderlander voor het volledige artikel.

 

Prijs enorme opsteker - Gouda heeft de beste binnenstad van Nederland

 

Gouda heeft beste binnenstad (RTV Krimpenerwaard)
GOUDA – Gouda mag zich de komende twee jaar de beste middelgrote binnenstad van Nederland noemen. Dit maakte het Platform Binnenstadmanagement woensdag bekend in Den Haag. Deze prijs heeft Gouda volgens de organisatie vooral te danken aan de diverse positieve ontwikkelingen die de stad de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Kijk op de website van RTV Krimpenerwaard voor het volledige artikel.

 

Dordrecht tweede beste Binnenstad van Nederland (De Stem van Dordt)

Dordrecht - Dordrecht heeft een eervolle tweede plaats bereikt in de verkiezing Beste Binnenstad van Nederland. Net achter Rotterdam, "Dit is een prestatie om trots op te zijn. We zijn druk bezig om de stad op te bouwen en er komen steeds meer mensen. Dit is een grote beloning voor de ontwikkeling van de Dordtse binnentad in de afgelopen jaren," Dat zegt Geert ter Steeg als voorzitter van POBD (Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht).

Kijk op de website van De Stem van Dordt voor het volledige artikel.

 

Roermond verliest strijd om beste binnenstad van Gouda (Midden-Limburg Actueel)

ROERMOND - Gistermiddag is bekendgemaakt dat niet Roermond maar Gouda de beste binnenstad in de categorie middelgrote steden van Nederland heeft. Doordat Roermond als enige Zuid-Nederlandse stad de finale haalde, mag de bisdomstad zich beste binnenstad van Zuid-Nederland 2015-2017 noemen.

Kijk op de website van Midden-Limburg Actueel voor het volledige artikel.

 

Roermond grijpt naast prijs voor beste binnenstad (1Limburg)
Roermond heeft woensdag net naast de prijs voor beste binnenstad gegrepen. De titel Beste Binnenstad van Nederland - in de categorie middelgrote steden - ging naar Gouda.

Kijk op de website van 1Limburg voor het volledige artikel.

 

Voor meer informatie over de verkiezing Beste Binnnstad verwijzen wij u naar de website.