Menu

Platform Binnenstad Arnhem zoekt een Ambitieuze commerciële projectleider

Gezocht: Ambitieuze commerciële projectleider met een hands on mentaliteit voor Dit Is PAS Arnhem (ZZP)

Eind 2016 is de cadeaukaart Dit is PAS Arnhem (DIPA) gelanceerd. Met als doel om de consumentenbestedingen voor retail, horeca, recreatie en cultuur in de stad te houden en daarmee de economie te stimuleren. Het initiatief voor Dit is PAS Arnhem is genomen door ondernemend Arnhem en wordt ondersteund door CCV dat als Arnhems bedrijf innovatie in de stad wil aanjagen. Na een jaar staat de basis van de cadeaukaart Dit is PAS Arnhem goed. Er is voldoende draagvlak bij de betrokken partijen om nu verder te bouwen en de cadeaukaart verder uit te rollen. Hiermee is Arnhem de eerste grotere stad met een eigen cadeaukaart.

 

Bij de start van het project was de cadeaukaart bij 27 acceptanten te verzilveren. Vanwege juridische beperkingen was de kaart bij de start van het project alleen inwisselbaar bij acceptanten in de binnenstad. Inmiddels kunnen bedrijven gevestigd in heel Arnhem aansluiten als acceptant van Dit is PAS Arnhem. Consumenten kunnen op dit moment hun cadeaukaart bij ruim 80 acceptanten besteden bij zowel Horeca, Shoppen, Cultuur, Sport en Diensten. Ook het aantal verkooppunten (10x) wordt uitgebreid over geheel Arnhem. Daarnaast kunnen consumenten de pas via de webshop kopen.

 

De ambitie van Dit Is PAS Arnhem
Nu de basis staat is het van belang de bekendheid bij het ‘grote’ publiek te realiseren en om nog meer acceptanten te werven. Ook is het essentieel om waarde toe te voegen aan de kaart. Dit is PAS Arnhem kan méér worden dan een cadeaukaart: het moet de ondernemers onderling en met de bezoekers verbinden. En de PAS moet op eigen benen kunnen staan. De financiële basis is nu nog voor een deel afhankelijk van subsidies en fondsen. Wat is een potentieel verdienmodel om de PAS te kunnen verzelfstandigen?

 

De PAS moet in het komende jaar zowel voor acceptanten en afnemers als voor consumenten meer representeren dan het besteedbare bedrag dat er op de kaart staat. We hebben de ambitie dat er verschillende activiteiten omheen georganiseerd worden en er moeten extraatjes en acties verbonden worden aan de kaart. Hierdoor is Dit is PAS Arnhem een leuk cadeautje om te geven voor een verjaardag én een gewaardeerd relatiegeschenk. En voor de acceptanten is het een manier om de omzet te vergroten. Maar we willen er ook naartoe dat acceptanten met de PAS kennis kunnen vergaren over het koopgedrag van de consument en over welke (marketing)acties wel of niet werken. Ofwel: dat zij hun klant (nog) beter leren kennen en er beter verbinding mee kunnen maken. Hiernaast kunnen we ons voorstellen dat er bedrijven zijn die de kaart willen sponsoren door hem te bedrukken of anderszins. Ook zien we mogelijkheden in prijsdifferentiatie bij de acceptanten. Elke acceptant betaalt nu 15 euro per maand, en krijgt daarvoor dezelfde infrastructuur. Wat zijn de mogelijkheden om dit model te differentiëren, in prijs, service en marketingmogelijkheden?

 

We zoeken een ambitieuze projectleider!
Om bovenstaande doorontwikkeling te realiseren zoeken we een ambitieuze en pragmatische projectleider met visie en een hands on mentaliteit. Gevoel voor sales, marketing en commercie is een aantoonbare vereiste. Je beschikt over uitstekende mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden op minimaal HBO niveau. Je projectmanagement skills in een commerciële omgeving zet je in om in activiteiten die er voor zorgen dat Dit is PAS Arnhem niet meer is weg te denken in Arnhem en omgeving!

 

Je bent onder meer verantwoordelijk voor:

  • Vergroten van de meerwaarde van de kaart: een uitvoerbare visie schetsen op het vergroten en verbreden van de toegevoegde waarde van de kaart (bijvoorbeeld van cadeaukaart naar loyalty) en hieraan gekoppeld een verdienmodel;
  • Opstellen van een projectplan 2018 inclusief project- en activiteitenplanning;
  • Bedenken van commerciële acties en promotiecampagnes en zorgen voor de uitvoering ervan;
  • Ontwikkelen en (doen) uitvoeren van onze webmarketing activiteiten;
  • Zorg dragen voor de uitbouw en het relatiebeheer van het acceptantennetwerk;
  • Briefen en aansturen van intermediairs (o.a. mediabureau, vormgever, webhosting);
  • Volgen van de ontwikkelingen in de markt en lokale/regionale consumentenvraag en ervoor zorgen dat we hierop inspelen;
  • Aansturen/begeleiden van de mensen die binnen het Regieteam van PBA werken aan DIPA.

Organisatie
Als projectleider leg je verantwoording af aan de regisseur van PBA over de voortgang. Je overlegt regelmatig hoe Dit is PAS Arnhem en de andere activiteiten en projecten binnen – maar ook buiten! – het Regieteam elkaar kunnen en moeten versterken. Als echte netwerker betrek je de stakeholders in de binnenstad van Arnhem bij de doorontwikkeling en stel je het belang van de verbetering van de binnenstad voorop. Je verricht je opdracht als ZZP’er en hebt hiervoor aantoonbaar de benodigde inschrijvingen KvK en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. De opdracht is op basis van een fixed fee overeenkomst in 2018.

 

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en uitgebreide CV voor donderdag 22 februari 2018. Je kunt je sollicitatie sturen naar info@binnenstadarnhem.nl. Voor meer informatie: Karin Jellema M 06 41043370 / E karinjellema@binnenstadarnhem.nl (Van woensdag 14 februari tot maandag 19 februari - Marian van Hooij M 06 53846213 / E marianvanhooij@binnenstadarnhem.nl)