Menu

Stichting Platform Binnenstad Arnhem zoekt coördinator Team Stadsregie

Functie: m/v coördinator Team Stadsregie
12 á 16 uur per week


Bedrijfsprofiel

Steeds meer steden gaan over op een bepaalde vorm van binnenstadsmanagement. Binnenstadsmanagement wordt gezien als een manier om de aanpak van de positie van de binnenstad te versterken. Overheid en bedrijven werken hierbij op structurele wijze samen. In Arnhem staat daarvoor de stichting Platform Binnenstad Arnhem (PBA) ‘aan de lat’. PBA is een samenwerking van 7 stadspartners. Haar hoofddoel is om Arnhem weer terug te brengen in de top 10 van meest aantrekkelijke binnensteden.


De binnenstad van Arnhem kan gezien worden als een onderneming of holding met honderden afdelingen en profitcenters, met duizenden personeelsleden. Allemaal gericht om de bezoeker, de gast, te bedienen in wat hij/zij zoekt. De stad als één divers warenhuis met shops-in-shop, cafés, cultuur en mooie plekjes. Hoe sterker deze onderneming wordt gerund, hoe beter Arnhem in staat is aan te sluiten bij de behoeften van de verschillende consumenten groepen. Daarmee is Arnhem beter in staat de concurrentie online én offline aan te gaan.


Zo’n grote onderneming run je niet met één persoon, dat doe je als team. Een team dat alle wezenlijke competenties van een organisatie heeft ingevuld, van strategie tot uitvoering en ondersteuning. Dit ‘Team Stadsregie’ is een compact en slagvaardig team dat zorgt voor afstemming en uitvoering van de opdracht die voortkomt uit het Ondernemingsplan en de jaarlijkse Uitvoeringsagenda. Het Team Stadsregie jaagt aan, coördineert, verbindt en voert uit.


Team Stadsregie bestaat uit een Verbinder, een Huismeester en een Coördinator marketing & communicatie, en wordt uiteraard goed ondersteund.


Stichting Platform Binnenstad Arnhem is op zoek naar een


Teamcoördinator voor het Team Stadsregie

Klik hier voor een beschrijving van deze rol, de functievereisten en contactgegevens.