Menu

Vacacture Stage Verkiezing Beste Binnenstad

Heb jij interesse in de dynamische wereld van de huidige binnensteden,ben je geïnteresseerd in het analyseren van data en wil je een bijdrage leveren aan de ‘Verkiezing Beste Binnenstad’ van Nederland?

Dan zoeken we jou!

 

Tijdens de Verkiezing Beste Binnenstad strijden binnensteden in Nederland om de titel ‘Beste Binnenstad’, deze felbegeerde titel zet binnensteden letterlijk op de kaart. In het kader van de verkiezing wordt er gewerkt aan het bouwen van een binnenstadsmonitor. Deze monitor geeft op basis van thema’s de ontwikkeling in binnensteden weer. Jij gaat aan de slag met de uitvoe-ring van de monitor, waarbij je data verzamelt en analyses uitvoert. Je legt daarbij contact met de contactpersonen van binnensteden en data-leveranciers voor de verzameling van de data. De data wordt verwerkt in de monitor die de basis vormt voor de Verkiezing Beste Binnenstad in 2020.

 

Dit zien we graag:

• Je volgt een studie op HBO - of WO niveau
• Je hebt affiniteit met binnensteden en het uitvoeren van data-analyses
• Je bent ervaren met Excel en eventueel met GIS
• Je bent nauwkeurig en werkt zelfstandig
• Je kunt je inleven in het werkveld en wilt steeds beter worden

 

Dit bieden we je:

• Een opdracht voor ca. 3 maanden in de periode oktober - december 2018, 3 - 5 dagen per week (concrete invulling in overleg)
• Een unieke kans om werkervaring op te doen bij een dynamische organisatie in een snel veranderende branche
• Ruimte om te bouwen aan je professionele profiel 
• Een open, collegiale en informele werksfeer
• Een vergoeding in overleg

 

Platform Binnenstadsmanagement stimuleert en professionaliseert als onafhankelijke organisa-tie sinds 1995 het binnenstadsmanagement in Nederland. Belangrijke doelstellingen zijn het bevorderen van centrummanagement of binnenstadsmanagement en het uitwisselen van infor-matie en ervaringen tussen aangesloten deelnemers en begunstigers.

 

Jaarlijks worden diverse bijeenkomsten georganiseerd zoals excursies en themabijeenkomsten. Eens in de twee jaar wordt de ‘Verkiezing Beste Binnenstad’ georganiseerd. In totaal zijn ruim 70 Nederlandse en Vlaamse steden aangesloten bij het platform.

 

Zo solliciteer je:
Solliciteren doe je door te vertellen wie je bent, wat je doet en waarom je bij ons aan de slag wilt via platform@binnenstadsmanagement.org
Voor meer informatie: Marjolein Dikmans, coördinator Platform Binnenstadsmanagement, 
tel: 0411 -  850 599, www.debestebinnenstad.nl